Snežana Đurišić je počela da slavi Božić tek kad se udala: Kao mala nisam imala priliku za to

08.01.2021

08:16 >> 09:17

0

Pevačica s porodicom, otkako je počela da praznuje, poštuje sve običaje, a posebnu radost u njen dom donose joj unuci, kao položajnici

Snežana Đurišić je počela da slavi Božić tek kad se udala: Kao mala nisam imala priliku za to
Copyright Snežana Đurišić Printscreen ,,Premijera"

Pevačica Snežana Đurišić kao mala nije imala priliku da uživa u najradosnijem hrišćanskom prazniku, jer joj je otac bio vojno lice. S praznovanjem počela je tek pošto se udala. Kako je istakla pred kamerama prazničnog izdanja ,,Premijere” – poenta je u okupljanju s porodicom, a na trpezi nema šta nema.

– Kao dete nisam imala priliku da uživam u proslavi Božića jer se u našoj kući to nije slavilo, jer je tata bio vojno lice. Kada sam se udala, od tada pa do danas slavim i Božić i Uskrs i to su dva najradosnija praznika, uživam u njima. Poenta je da se okupi porodica. Postoji česnica, znaju se svi običaji, to sve poštujemo. Ali meni malo smeta što se svi običaji vezuju za hranu, šta je na trpezi, šta ste spremali, uvek se sprema ono što ukućani vole da jedu, nebitno je koji je praznik. Tako je i u mom domu. Pored česnice i onoga što je obeležje tog praznika, nalazi se ono što moji ukućani vole da jedu. Dugo godina je kao polažajnik dolazila moja kumica Jovana, a sada su to moji unuci, pa ko dođe prvi, tu su pokloni i sve što ide – ispričala je Snežana.

Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica se u okviru pomenute emisije takođe osvrnula i na razne priče koje kolaju o njoj i njenom emotivnom partneru Vanji Miloševiću, te izvesnim problemima u vezi.

Pročitajte još:

– Muke sa Vanjom nisu postojale, pišu svašta. Naš odnos je potpuno jednostavan, srećna sam što mi se desila ljubav sa čovekom koji je slobodan, ja sam slobodna, nikog ne povređujemo svojom vezom. Srećni smo i to je sve što mogu da kažem. Nismo se posvađali ni razišli kako se pisalo. Nismo imali nikakvih problema. Ja pripadam ljudima kojima je vrlo jasno kojim poslom se ja bavim, meni je vrlo jasan moj posao, jasno mi je da sam javan čovek i Vanja je takođe javno lice, često se pojavljuje na televiziji… I znam da mora nešto da se piše, a da su preterali, preterali su. Može jedan deo privatnosti da se pojavi u javnosti, ali jedan deo se nikad neće pojaviti i mi imamo pravo da imamo svoj privatan život. Ako smo javna lica, nismo javni WC, na šta to liči.

Tokom prošle godine, inače, u pojedinim medijima su se pojavljivali i naslovi da je Snežana preminula, a pevačica kaže da su ovi slučajevi dobili svoj epilog – na sudu.

– Uzeo je moj advokat to i mislim da su pronašli ko je to uradio. Imam sreću da moja mama nema veze sa društvenim mrežama, inače bi otišla sa ovog sveta – istakla je Snežana, govoreći na tu temu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike