Ralf je mlad postao zavodnik, a i danas mu važi „titula"! Jedna pevačica mu posvetila pesmu, pa naslikala njegovo lice na vratu!

10.01.2021

14:22 >> 14:29

0

Malo ko može da poveruje da zvezda Karate kida ove godine u novembru puni 60

Ralf je mlad postao zavodnik, a i danas mu važi „titula"! Jedna pevačica mu posvetila pesmu, pa naslikala njegovo lice na vratu!
Copyright Ralf Mačio ,,Karate kid" screenshot

Ralf Mačio proslavio se u kultnom ,,Karate kidu” i sa svega 22 godine, ovaj glumac već je važio za velikog zavodnika. Početkom novembra 2021, Ralf će napuniti 60 godina, ali i dalje mu važi ,,titula” velikog šmekera. Strani mediji pišu kako ,,stari kao dobro vino” i mnoge i dalje maštaju o njemu, iako je već dugo i porodičan čovek.

Pevačica Nataša Kan i dalje se spominje kao primer za to koliko je Ralf fatalan za žene. Naime, ona je svoju pesmu ,,Daniel” posvetila njemu, pa u spotu na vratu naslikala njegovo lice.

S druge strane, Mačio je već decenijama u braku sa Felis, koju je upoznao još u srednjoj školi. Zajedno, dobili su dvoje dece, ćerku Džuli i sina Danijela. Nasledniku su ime dali po ulozi koja ga je i proslavila, što je glumac otkrio jednom prilikom gostujući u emisiji kod Džimija Falona.

– Između ostalog da, zbog toga smo ga tako nazvali. A i oboma nam se dopadalo to ime. Mislim da ga on s ponosom nosi – ispričao je glumac.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike