Nikolina Pišek sumirala utiske o godini koja je za nama: Živim spremna na najcrnji scenario

10.01.2021

17:07 >> 17:28

0

Autor: N. Lisinac

Voditeljka je tokom prošle godine doživela nekoliko neprijatnih situacija

Nikolina Pišek sumirala utiske o godini koja je za nama: Živim spremna na najcrnji scenario
Copyright Nikolina Pišek Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek na Instagramu je objavila fotografiju i svoja razmišljanja o protekloj godini i otkrila kako se oseća, te kakvi su joj pogledi na život.

– Šta sam naučila o sebi u 2020.? Da sam nepopravljivi optimist, iako uglavnom živim spremna na najcrnji scenarijo, opravdavajući to pozivanjem na realnost. Da me zbog toga život često pozitivno iznenadi, jer se iz svakog zla izrodi štošta dobroga i pozitivnog. Da su stabilna porodica i bliski prijatelji ono što mi čuva unutrašnji svet od potresa.Da preživljavam…uprkos svemu i da se čupam radeći na nekom svom idealizovanom bajkovitom svetu u kom odrastaju srećna deca. Da je sreća put, a ne destinacija – napisala je Nikolina.

Podsetimo, ona je tokom prošle godine doživela nekoliko neprijatnih situacija, počev od toga kada je u martu njen stan bio uništen u zemljotresu koji je tada pogodio glavni grad Hrvatske. Zatim, ona i njena porodica su letos doživeli neprijatnu situaciju kada ih je vlasnik jedne vile koju su iznajmili na hrvstkom primorju izbacio iz iste i opljačkao.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike