Ispovest Baneta Obradovića šest meseci nakon borbe sa koronom: Često nemam snage i gubim dah!

10.01.2021

20:05 >> 22:28

0

Autor: N. Lisinac

On je na klinici proveo 23 dana, a njegovo zdravtsveno stanje nije bilo nimalo naivno, s obzirom na to da je sve vreme bio priključen na kiseonik

Ispovest Baneta Obradovića šest meseci nakon borbe sa koronom: Često nemam snage i gubim dah!
Copyright Bane Obradović Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Jedan od najuspešnijih menadžera sa naših prostora, Bane Obradović, prošao je kroz pravi pakao pre nešto više od šest meseci kada je 23 dana proveo u bolnici, boreći se za život zbog posledica koje su nastale nakon što se zarazio koronavirusom.

Iako je prošlo više od pola godine, estradni menadžer je za 24sedam objasnio da njegova pluća još uvek nisu potpuno povratila funkciju i da često misli da izgubiti dah.

– Iako je eto toliko prošlo, ja se još uvek ne osećam baš najbolje. Često gubim dah, ne mogu da dođem do vazduha. Nije isto kao što je pre bilo, lakše mi je dok pričam preko telefon. Ovako dok razgovaram sa poslovnim partnerima nekada imam utisak da ću u pola rečenice izgubiti dah, a taj osećaj nije uopšte lep – kaže nam Bane i dodaje:

Bane Obradović Foto: ATAimages/Antonio Ahel

– Lekari su mi rekli da ću se tek posle godinu dana u potpunosti oporaviti, odnosno da će moja pluća povratiti potpunu funkciju. Nažalost lekar kod kog sam bio na prvoj lekarskoj kontroli više nije među nama, preminuo je zbog posledica koronavirusa – kaže nam on.

– Uglavnom sve je potpuno drugačije, nemam toliko snage i vrlo brzo se zamori – priznaje nam Obradović.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike