Viktorija Bekam otišla na porodični ručak sa tašnom koja vredi kao automobil! Iskeširala 15.500 evra za ovaj modni detalj

11.01.2021

19:45 >> 18:57

0

Slavna dizajnerka je sa porodicom posetila luksuzan hotel, a njena papreno skupa tašna je svima zapala za oko

Viktorija Bekam otišla na porodični ručak sa tašnom koja vredi kao automobil! Iskeširala 15.500 evra za ovaj modni detalj
Copyright Printscreen: Instagram/ @victoriabeckham

Bivši profesionalni fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija Bekam otišli su na porodični ručak sa decom Romeom, Kruzom i Harper. Tom prilikom su uslikani u luksuznom hotelu „Setai” u Majamiju, koji gleda na okean. Dizajnerka Viktorija je za stajling odabrala potpuno ležernu kombinaciju, a ono što je privuklo veliku pažnju, jeste skupocena tašnu koja košta nekoliko hiljada evra.

Slavna dizajnerka i te kako prati modu, a i ne žali novac za garderobu, a ni propratne sitnice koji čine njen stajling izgleda perfektno. Naime, Viktorija je nosila plavu tašnu marke „Hermes Birkin” koja košta 15.500 evra, što je gotovo vrednost jednog automobila.

Viktorija Bekam Foto: Profimedia

Porodičnom ručku nije prisustvovao njihov najstariji sin Bruklin koji se nedavno verio sa Nikolom Pelc i sa glumicom planira luksuzno venčanje. Ono što je evidentno jeste da novac neće biti problem ni jednoj ni drugoj porodici jer su obe poznate po ogromnom bogatstvu. Naime, glumičin otac Nelson Pelc ima bogatstvo koje se procenjuje na 1,7 milijardi dolara, što je daleko veće od onoga što poseduju Bekamovi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike