Saša Kovačević o mogućoj saradnji sa sestrom pokojne Jelene Marjanović: Uklopila bi se u našu priču!

12.01.2021

11:14 >> 11:26

0

Pevač je ispričao šta misli o ideji koju je Bojana Krsmanović prva pokrenula, da se nađe u njegovom spotu

Saša Kovačević o mogućoj saradnji sa sestrom pokojne Jelene Marjanović: Uklopila bi se u našu priču!
Copyright Saša Kovačević, ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Kovačević vodi miran i dobro organizovan život tokom pandemije koronavirusa, a kako je istakao, najviše vremena je posvetio sebi. Međutim, nedostatak koncerata i nastupa, omogućilo mu je da više vežba, te je ispričao kako mu prolaze dani na treninzima, ali i van njih.

– Napravio sam sebi školski raspored, što se celog dana tiče i posvetio sam sebi puno vremena, i edukaciji na svim poljima, a što se pevanja tiče, uvek pevam dok sviram, a dosta vežbam u poslednje vreme. Tako da mi u tom smislu ne fali, već mi fali neka vrsta energije koju dobijam od publike na koncertima, to mi iz dana u dan sve više fali, ali dobro, doći će valjda sve na svoje – rekao je Saša, a potom otkrio da li se obradovao snegu.

– Ja se nisam toliko obradovao snegu, koliko moja Iskra, iz razloga što vozim, a svi vozači znaju kakva je situacija kad napada sneg. Gužve su, kasniš, problemi sa gumama, tako da ne mogu da kažem da u gradu prija ta zmiska i snežna euforija. Inače, ne izlazim, ne krećem se, nemam kontakte i to nas je održalo. Naravno, i sreća je glavni faktor. Nekad možete uhvatiti neku kvaku, počešati se i to je to. Nema pravila, ali vodimo računa svi porodično – istakao je Kovačević za Pink.

Manekenka Bojana Krsmanović isprčičala je nedavno da bi volela da učestvuje u Sašinom spotu, ukoliko bi dobila poziv baš od njega. Pevač nije ostao ravnodušan na ovu ideju.

– Ne znam, nisam se ni upoznao sa Bojanom, ne znam je lično, znam samo da je napravila izvanredne rezultate van Srbije, ali nikad nismo pričali na tu temu. Zašto da ne, lepa je devojka i verujem da bi se dobro uklopila u našu priču – rekao je on.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike