Omčo iz Bihaća skinuo sa trona najpopularnijeg jutjubera! Oglasio se Baka Prase i otkrio koliko zarađuje njegov rival

12.01.2021

12:30 >> 12:43

0

Bogdan Ilić više nije kralj Jutjuba, a njegovo mesto je zauzeo Omer Nadarević koji ima skoro šest miliona pratilaca, dok Baka Prase ima nešto manje od dva

Omčo iz Bihaća skinuo sa trona najpopularnijeg jutjubera! Oglasio se Baka Prase i otkrio koliko zarađuje njegov rival
Copyright Printscreen Youtube/Omco

Jutjuber koji mesecima unazad čvrsto drži prvo mesto na Jutjub kanalu je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ali je sada skinut sa trona. Ovu ulogu je sada preuzeo Omer Nadarević iz Bihaća,  poznatiji kao Omčo koji sa dva miliona pregleda i pratilaca na svom Jutjub kanalu beleži novi rekord i on je sada zvanično balkanski jutjuber broj jedan.

Osim što ima svoj kanal, Omčo se sa svojim timom okrenuo i stranom tržištu, te je tako pokrenuo FatTV kanal koji broji cifru od 3.77 miliona pretplatnika, što će reći da ovaj jutjuber ima 5.77 miliona pratilaca što ga svrstava među top 10 najboljih jutjubera.

Printscreen Youtube/Omco

Prema podacima sa platforme Social Blade, Omčo u poslednjih mesec dana je imao preko 385 miliona pregleda, što će reći da na svom stranom kanalu ima zaradu od oko 1.500.000 američkih dolara, piše Indeks.

Da je sa celokupnom situacijom upoznat Baka Prase i da je svestan da ima velikog konkurenta govori i to da je Baka prase u svom uživo uključenju izračunao da Omčo zarađuje između 20 i 30 hiljada eura dnevno, što je gotovo tačno ukoliko uzmemo u obzir i podatke Social Blade-a za kanal Omčo i FatTV.

Baka Prase Instagram

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike