Jelisaveta Orašanin izašla iz porodilišta sa sinom! Kod kuće ju je dočekao predivan poklon od Miloša! (FOTO)

12.01.2021 | 14:49 >> 15:47

Autor: Nevena Mijušković

Glumica i njen suprug su, nakon rođenja ćerke Petre 2019. godine, uvećali porodicu 8. januara za još jednog člana, kome su dali ime Bogdan

Copyright ATAImages/ M. M.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić dobili su 8. januara sina, kome su, prema pisanju medija, dali ime Bogdan.

Jelisaveta i beba su danas napustili porodilište, a kod kuće ih je dočekalo iznenađenje, koje je ona odmah podelila na svom Instagram profilu. Novogodišnju dekoraciju, koja još stoji u njihovom domu od praznika, ulepšali su veliki buketi cveća koje je najverovatnije glumica dobila od svog supruga. Osim cvetnih aranžmana, njihovu sobu krase i helijumski baloni na kojima piše “dečak”.

 

Podsetimo, glumica se porodila sa drugim detetom, a njihova ćerka Petra napuniće dve godine 19. februara. Ona i Teodosić su se venačali u junu 2017. godine, te je zbog njegovih tadašnjih angažmana Jelisaveta odlučila da se prvi put porodi u Americi.

 

Copyright Printscreen/Instagram

O svojoj trudnoći tokom pandemije, Jelisaveta je rekla da je vodila računa.

– I dalje me je strah malo. Prvih mesec dana sam bila kod kuće, a onda sledeća dva na Divčibarama. I dalje nosim masku kada sam napolju, a rukavice kada idem do prodavnice. Držim odstojanje, ne pozdravljam se sa ljudima. Pozdravljam se laktom. Trudim se da štitim prvenstveno sebe, a onda i moje bližnje – oca i majku koji su stariji. Samim tim treba da budemo savesniji prema sebi i drugima – rekla je Orašaninova ranije za “Stori”.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam