Sanja Kužet pokazala kako izgleda njena sestra! Ona je godinu i po starija od nje, a evo koliko liče!

13.01.2021

06:58 >> 15:02

0

Voditeljka je jednom istakla da su ona i njena starija sestra Sandra prave Jugoslovenke, jer im je otac iz Dalmacije, a majka iz Crne Gore

Sanja Kužet pokazala kako izgleda njena sestra! Ona je godinu i po starija od nje, a evo koliko liče!
Copyright Printscreen Instagram/sanja_kuzet

Sanju Kužet gledamo u “Zvezdama Granda”, a osim kandidata i žirija u takmičenju, voditeljka takođe dominira i pleni lepotom.

Ona retko deli privatnost sa javnošću, te je obradovala selfi fotografijom na Instagramu, na kojoj je sa rođenom sestrom Sandrom, koju govoto niko dosad nije video. Sanjini roditelji, otac Milovan koji je poreklom iz Dalmacije, i majka Verica iz Crne Gore, u braku su dobili najpre Sandru, a zatim se i Sanja rodila. Voditeljka je jednom prilikom istakla da su ona i sestra, starija od nje godinu i po dana, dve „prave Jugoslovenke”. Njih dve su odrasle u mirnom kraju prestoničkog naselja Banovo Brdo, da bi se njihovi roditelji kasnije preselili na Miljakovac, gde i danas žive.

Kužetova je otkrila kako izgleda njena starija sestra, a fotografija datira sa koncerta Marije Šerifović. Kako stvari stoje, bliske su i lepo se provode zajedno.

Podsetimo, Sanja je bila godinu dana u braku sa Zoranom Piperom, sa kojim je 2009. godine dobila sina Andriju. Par je odlučio da se raziđe, ali su uprkos svemu ostali u dobrim odnosima.

Voditeljka je, zatim, 2014. godine ušla u emotivnu vezu sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim je bila još tokom studija kada su imali 20 godina. Ponovo su se sreli nakon deset godina i nastavili tamo gde su stali. Nakon dve godine zabavljanja, Sanja je zatrudnela i saznala da čeka sina, kojem je par dao ime Strahinja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike