Brus Vilis izbačen iz prodavnice! Glumac nije poštovao mere usled koronavirusa (FOTO)

13.01.2021 | 09:28 >> 09:57

Autor: Nevena Mijušković

Slavni holivudski glumac nije želeo da stavi masku na lice, pa mu zaposleni nisu dozvolili da nastavi kupovinu

Copyright Profimedia

U svetu je situacija sa koronavirusom, takođe, još uvek delikatna i na snazi su mere, ali njih nije ispoštovao slavni Brus Vilis, koga su izbacili iz jedne prodavnice zbog nepoštovanja propisa.

Holivudski glumac ušao je u market bez zaštitne maske, a zaposleni iz tog trgovinskog objekta odmah su morali da reaguju, bez obzira na to što je reč o javnoj ličnosti. Strani mediji navode da su se prodavci, ali i ostali kupci koji su se zatekli u prodavnici, naljutili zato što Brus nije nosio zaštitnu masku, iako je oko vrata imao maramu koju je lako mogao da stavi na lice i da je iskoristi preventivno, piše “Page Six”. Međutim, pošto on to nije uradio, morao je da napusti radnju, iako nije ništa kupio.

Copyright Profimedia

S obzirom na to da je Los Anđeles epicentar kovida-19 u Kaliforniji i da je u ovom gradu do sada zabeleženo više od 10.000 smrtnih slučajeva zbog koronavirusa, ovaj potez glumca javnost u Americi nije opravdala. Iako je Vilis tokom pandemije proveo većinu vremena s bivšom suprugom Demi Mur i njihovom decom, nekoliko puta su ga paparaci uhvatili samog u šopingu. Porodične dane bivšem paru kasnije je upotpunilo i društvo Brusove sadašnje supruge Eme Heming i njihove ćerke.

Copyright Profimedia

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam