Dečko Cece Ražnatović je ugostitelj, mlađi je od nje 8 godina, a njegova bivša je u vezi sa poznatim pevačem!

13.01.2021

16:51 >> 22:30

0

Pevačica je viđena u javnosti sa svojim izabranikom u jednom beogradskom restoranu, a nedavno je sa njim bila i na Jahorini

Dečko Cece Ražnatović je ugostitelj, mlađi je od nje 8 godina, a njegova bivša je u vezi sa poznatim pevačem!
Copyright Bogdan Srejović, Foto: 24sedam

Svetlana Ceca Ražnatović posle mnogo godina našla je ljubav, dečka Bogdana Srejovića koji je osam godina mlađi od nje, a u javnosti su odjeknule paparaco fotografije iz jednog restorana koje i dokazuju da su pravi par.

Foto: 24sedam

Tridesetosmogodišnji ugostitelj rođen je u Beogradu, razveden je već pet godina. Inače, on je bivši suprug sadašnje devojke Saše Kovačević, Zorane. Bogdan ima sa bivšom suprugom ćerku Iskru, a ako je suditi prema Instagram profilu pevačicinog dečka, on je ostao u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, ali je tako i sa Sašom Kovačevićem. Pre godinu dana pevač je objavio zajedničku fotografiju kada su porodično izašli na piće, što dokazuje da imaju korektnu komunikaciju.

Instagram printscreen/ bogdansrejovic

Srejović se godinama bavi uspešno ugostiteljstvom, a Ražnatovićeva ga je sasvim slučajno upoznala na proslavi svoje drugarice u jednom restoranu, te se nakon nekoliko druženja između njih rodila ljubav.

Printscreen Instagram/bogdansrejovic

Ražnatovićka i njen partner nedavno su uživali zajedno na Jahorini, a prvi put u javnosti su viđeni u jednom beogradskom restoranu.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike