Danijel Alibabić se oglasio nakon što su ga napali na društvenim mrežama zbog pesme „Srpkinja je mene majka rodila"

28.08.2021

23:11 >> 15:41

0

Autor: N. Lisinac

Crnogorski pevač je na jednom privatnom veselju u Podgorici pevao spornu pesmu

Danijel Alibabić se oglasio nakon što su ga napali na društvenim mrežama zbog pesme „Srpkinja je mene majka rodila"
Danijel Alibabić Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Crnogorski pevač Danijel Alibabić našao se na meti kritika korisnika društvenih mreža, nakon što je na jednoj privatnoj zabavi otpevao pesmu “Srpkinja je mene majka rodila”.

Alibabić je tu pesmu otpevao pre dva dana na jednoj rođendanskoj zabavi u Podgorici, a snimci veselja osvanuli su na društvenim mrežama.

U komentarima objave stoji da se Alibabić “prodao”, uz pozive da ga više ne treba slušati i da ga ne treba pozivati na slavlja, piše Tanjug.

U međuvremenu, Danijel se oglasio na Instagramu i naveo da ne želi da se pravda i da je neko ko ne širi mržnju.

– Pričamo o nekoj temi kao da sam ja prvi put u životu otpevao “Srpkinja me majka rodila”. Ja to od prvog dana pevam. Obožavam da pevam tu pesmu. I volim sve pesme koje imaku lepu poruku. I bosanske. Obožavam da pevam “Zulejha” od Dina Merlina – rekao je Daniijel, a nešto kasnije se dotakao i tog videa koji se proširio društvenim mrežama:

– Ušao sam u tu kuću kao gost i želeo da poklonim nekoliko pesama, odnosno moj glas u vidu nekoliko pesama. To je pesma (“Srpkinja je mene majka rodila”), koju su tražili da pevam i bilo mi je jako drago. Ta tri prsta, po mom mišljenju, predstavljaju pravoslavlje i ja poštujem pravoslavlje. Poštujem svaku veru, i ne smatram da sam tim na bilo koji način nekog uvredio. Zaista mi to nije bila namera – rekao je pevač.

Alibabić se dotakao i Jadranke Barjatarević, koji su mnogi u Srbiji osudili zato što je promenila reči pesmi “Ne može nam niko ništa” pevača Mitra Mirića. Pevač je stao u njenu odbranu.

Pročitajte još

– Ja sam pomenuo priču sa Jadrankom. Mogu da ispričam opet. Ja izuzetno volim i poštujem Jadranku. Ja sam bio na vezi sa Jadranku i koliko je bilo u mojoj moći da sprečim linč na Jadranku, iako sam neko ko nije za to da se širi nikakva mržnja. Ja sam neko ko želi da pomiri ovaj narod, da ne gledamo sve kroz politiku, da dok pevamo, da dok uživamo u muzici, dok smo sa prijateljima, sa društvom, da se ne priča o politici, da se priča o lepim stvarima, o pozitivnim stvarima, o budućnosti – naveo je Danijel Alibabić

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti