Humanitarna akcija ekipe "Južnog vetra" uspešno završena: Maraševa jakna prodata za 8.500 evra

14.01.2021

21:13 >> 20:39

0

Autor: N. Lisinac

Ovo je treća po redu akcija humanitarnog tipa koju organizuje ekipa popularnog filma

Humanitarna akcija ekipe "Južnog vetra" uspešno završena: Maraševa jakna prodata za 8.500 evra
Copyright Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Pre tačno tri dana na zvaničnoj Instagram stranici serije “Južni vetar” objavljena je informacija da će jakna koju Miloš Biković nosi u nastavku popularne serije biti prodata u humanitarne svrhe.

Naime, pomoć novčana pomoć koja je skupljena u ovoj akciji Miloša Avramovića i ostalih članova pomenute serije, uplaćena je u pomoćni fond za lečenje male Anđele Dimitrijević, koja boluje od smrtonosne neuromišićne bolesti – spinalne mišićne atrofije.

Pročitajte još

Počtna cena jakne bila je 300 evra, a odmah na početku licitacije nadmetali su se Novak Đoković i manekenka Sofija Milošević. No, na kraju jakna nije pripala ni slavnom sportisti, ni izabranici Luke Jovića, već jednom anonimnom ponuđačku, koji je za jaknu izlicitirao 8.500 evra.

– Nakon velike borbe i nadmentanja između poznatih ličnosti, domaćih i stranih anonimnih ponuđača, koja se vodila sinoć kasno u noć i nastavila jutros, možemo da saopštimo da je treća licitacija konačno završena. Najviša ponuda je 8.500 evra, od ponuđača koji želi da ostane anoniman – piše u zvaničnoj objavi na Instagramu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike