Naučio si me šta znači biti dama, a mangup! Marija Ramadanovski ne prestaje da misli na pokojnog oca Džeja (FOTO)

16.01.2021

13:46 >> 13:17

0

Mlađa ćerka pokojnog pevača često mu posvećuje objave na društvenim mrežama i tako javnosti otkiva neke, do sada, nepoznate detalje njihovog odnosa...

Naučio si me šta znači biti dama, a mangup! Marija Ramadanovski ne prestaje da misli na pokojnog oca Džeja (FOTO)
Copyright Marija i Džej Ramadanovski ATAImags/Antonio Ahel

Marija Ramadanovski, mlađa ćerka pokojnog pevača Džeja, bez prestanka misli da njega i često mu posvećuje objave na Instagramu, posebno otkako ga nema. Sa time se očito izuzetno teško nosi, a kako i ne bi, uzimajući u obzir njihov dobar i jak odnos tate i naslednice. Do sada, čak je i zapevala za njega, a ovoga puta još jednom je pokazala koliko ga voli, a zatim i otkrila šta ju je za života naučio.

– Jedno je sigurno, da sam imala najboljeg tatu na svetu, koji me je naučio šta znači biti dama, a mangup! Koji je imao najbolju dušu na svetu i koji me je u stvari naučio šta je život i prave životne vrednosti! Koji me je naučio da budem radna i skromna devojka. Naučio me je da ne budem materijalista i da ne delim ljude po tome jer je najvažnije šta nosiš u sebi, a ne na sebi. Da se borim u životu da sama nešto stvorim, a ne da budem nesposobna za život. Hvala ti za svaki savet, za svaku brigu, za svaki ton koji si sa mnom otpevao i vežbao. Hvala ti za sve što si me naučio u životu, za svaku podršku koju si mi davao u životu. Za mene ćeš uvek biti poseban i najbolji. Posle Boga, ti si moj Bog. Ponosu moj, volim te – istakla je Marija u emotivnoj poruci, koju je objavila uz jednu od njihovih zajedničkih fotografija.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike