Ćerka pokojnog Kornela zasvirala veliki hit, ocu u čast: Volela bih da niko ne prođe kroz šta sam ja morala... (VIDEO)

17.01.2021

08:37 >> 01:45

0

Čuveni roker izvršio je samoubistvo vešanjem 18. maja 2017. godine, zbog čega njegova naslednica Toni i dalje tuguje

Ćerka pokojnog Kornela zasvirala veliki hit, ocu u čast: Volela bih da niko ne prođe kroz šta sam ja morala... (VIDEO)
Copyright Kris Kornel Printscreen „KROQ"

Ćerka pokojnog Krisa Kornela, šesnaestogodišnjakinja Toni Kornel, obeležila je jedan od važnih datuma iz rokerove bogate karijere. Na društvenoj mreži Instagram, pokazala je svoj talenat pošto je zasvirala čuvenu „Hunger Strike”, koju je originao izvodila grupa „Temple of the Dog”. Njen otac pevao je u tom bendu, a pesmu koju je izabrala napisao je upravo Kris, pre tačno tri decenije.

– Na današnji dan obavljena je „Hunger srike”. Osim što je jedna od najboljih ikada, takođe je i moja omiljena pesma. Snimila sam je za „Music lives”, kada se prikupljao novac za borbu protiv kovida u aprilu 2020. godine, ali i u znak sećanja na tatu, koji bi prvi ustao i uradio sve, samo da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tata, volim te i ponosna sam na sve što si stvorio, na to ko i šta si bio, u šta si verovao – poručila je ona uz svoju objavu.

Emotivna poruka „osvanula” je nekoliko meseci za njenim podkastom „Stop the Stigma”, u kom se bavi temama vezanim za mentalno zdravlje.

– Bolest koja je odnela život mog oca nam je „u krvi”. Njegovi roditelji takođe su bili alkoholičari. Važno je da razgovaramo, delimo iskustva, kako bismo brat i ja što bolje razumeli to što nam se desilo, ali i sprečili isto da se ponovi – objasnila je za „People” u oktobru.

– Moj tata bi trebalo da je ovde, da je živ. Volela bih da niko ne prođe kroz šta sam ja morala. Stvari mogu da se promene, ako se oslobodimo predrasuda – dodala je Toni.

Krisa Kornela telohranitelj je našao u kupatilu hotela i bez svesti oko 12.15 ujutro, 18. maja 2017. godine, u Detroitu. Na podu je ležao sa elastičnom trakom za vežbanje oko vrata i ustima punim krvi. Kako oživljavanje nije uspelo, zvanično je proglašen mrtvim oko pola dva, u 52. godini. U izveštajima, navodi se da je u pitanju „ubistvo vešanjem”. Kornel se dugo borio s depresijom i suicidnim mislima. O tome je umeo i javno da progovori, objašnjavajući kako je sve počelo onda kada je po prvi put uzeo „anđeosku prašinu” (fenciklidin), koji mu je „ozledio psihu” i promenio život preko noći.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike