Kristina Kovač prozvala Mikine učenike: Đuričko, Žare i Bojana trebalo bi da se oglase

17.01.2021 | 17:10 >> 17:11

Autor: N. Mijušković

Naša pevačica i kompozitorka je zgranuta onime što se desilo mladoj Mileni, te je apelovala na glumce koji su bili deo škole Miroslava Aleksića da se oglas

Copyright Kristina Kovač, ATAImages

Glumica Milena Radulović javno je progovorila o s*ksualnom uznemiravanju koje je doživela od strane poznatog vlasnika škole Miroslava Mike Aleksića. Naime, glumica je za „Blic” izjavila da je imala samo 17 godina kada ju je napastvovao, ali i da se to dešavalo više puta.

Ona i mnoge devojke koje su pohađale istu školu su rešile da stanu na put s*ksualnom zlostavljanju i javnom progovorile o onome što im se desilo. Javnost je šokirana detaljima koji su obelodanjeni, a sada je reči podrške mladoj glumici uputila i Kristina Kovač.

Pevačica je ovim povodom istakla i da je upoznala brojne glumce koji su bili deo Aleksićeve škole i da je neophodno da se oglase povodom onoga što je zadesilo njihovu koleginicu.

 

Copyright Printscreen Tviter/Kristina Kovac

– U Mikinoj grupi sam upoznala Žareta, Đuričkog, Hadžimanova, Bojanu Maljević i mnoge druge koji su tamo bili od malena.Koliko god da ih je ovo gurnulo u mentalnu agoniju, bio bi red da se oglase, jer ćutanje u ovakvom trenutku ne deluje preterano empatično. Samo kažem – napisala je Kristina Kovač u okviru objave na svom Tviter nalogu.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam