Ćerka Ivane Peters zamalo nije krenula u ozloglašenu školu Mike Antića: Sada mi je drago što smo zakasnile na upis!

20.01.2021 | 16:36 >> 11:38

Autor: N. Lisinac

Pevačica opisala svoje iskustvo s uhapšenim nastavnikom glume

Copyright Ivana Peters ATAImages/Antonio Ahel

Poslednjih dana javnost je šokirala ispovest glumice Milene Radulović u kojoj navodi da ju je Mika Aleksić seksualno zlostavljao dok je pohađala njegovu školu glume koja je godinama važila za jednu od najboljih. Nakon što je mlada glumica skupila hrabrost i javnosti ispriča šta je sve preživela, mnogo poznatih glumca, voditelja i pevača se oglasilo i otkrilo da su oni ili njihova deca završavali školu kod ozloglašenog učitelja.

Pevačica Ivana Peters je na društvenim mrežama otkrila da je pre nekoliko godina i njena ćerka Sara trebalo da pohađa pomenutu školu glume, ali da se to ipak nije dogodilo i da je danas veoma srećna zbog toga.

Pročitajte još

– Pre jedno sedam godina, mislim, možda i više, vodili smo Saru na prijemni kod Mike Aleksića. Negde pored Kneza. Kasnili smo. Momak je zatvarao vrata od zgrade i rekao da sačekamo. Vratio se i rekao da Mika poručuje da dođemo sledeće godine. Sledeće godine. Sledeće. Godine. Sad kad čitam sve ovo drago mi je zato što smo zakasnili. Sve ima svoje, definitivno – napisala je Ivana na društvenim mrežama.

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam