Ništa od pomirenja Sanje Marinković i Vesne Dedić! Voditeljke povukle odlučujući potez

19.01.2021

20:22 >> 20:09

0

Autor: D. Božović

Voditeljke su okončale svoje dugogodišnje prijateljstvo, a sada su se i otpratile sa društvene mreže Instagram

Ništa od pomirenja Sanje Marinković i Vesne Dedić! Voditeljke povukle odlučujući potez
Copyright Sanja Marinković i Vesna Dedić ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljke, dugogodišnje saradnice i prijateljice Sanja Marinković i Vesna Dedić okončale su prijateljstvo koje je trajalo punih 25 godina, a o nerazmiricama koje su ugrozile njihov odnos nisu želele da pričaju.

Vesna je istakla da Sanji nikada neće pružiti ruku pomirenja i da nema šanse da obnove prijateljstvo, a o tome svedoči i njihov potez na društvenoj mreži Instagram.

Printscreen Instagram/dedicvesna

Naime, njih dve su se otpratile sa društvene mreže Instagram, što je jasan pokazatelj da od pomirenja nema ništa.

Printscreen Instagram/sanjamarinkovicofficial

U nastavku pročitajte šta su Vesna i Sanja rekle na temu okončanja njihovog prijateljstva.

– Rekla sam da nismo prijatelji više od godinu dana. To što je bilo privatno među nama, to ostaje potpuno moja najličnija stvar. Ne bih nikad izašla sa javnom izjavom i saopštavala javnosti da li se ja s nekim družim ili ne družim, jer to je moja najprivatnija stvar, da sve nije došlo do toga da je ugrožen moj profesionalni integritet. U tom smislu, bila sam dužna, da se takve stvari ne bi više dešavale, i da kada je o profesiji reč ne bi dolazilo do tih stvari, da ja ne bih bila ugrožena, ja sam bila dužna javnosti da kažem da mi više nismo prijatelji i to već godinu i nešto dana. Šta je bilo privatno – ja o svojim privatnim stvarima, kao što znaš, nikad ne pričam, niti ću pričati. To bi bilo jako nemoralno, u odnosu na skoro 25 godina prijateljstva – kaže Vesna i ističe da se njih dve nikada neće pomiriti.

– Nema šanse za pomirenjem, ali nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada! – objasnila je Vesna Dedić za Telegraf.rs.

ATAImages

Pročitajte još

– Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila – rekla je Sanja za Blic.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike