Nikad nije bila ovako surova! Neda Ukraden o slučaju Milene Radulović, obratila se i svim roditeljima!

20.01.2021

13:51 >> 16:44

0

Pevačica je najpre podržala glumicu, kritikovala položaj žena u društvu, pre svega u umetnosti, a onda rekla šta misli o kreativnim psihopatama

Nikad nije bila ovako surova! Neda Ukraden o slučaju Milene Radulović, obratila se i svim roditeljima!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ni posle pet dana otkako je obelodanjen slučaj Milene Radulović, koja je iznela tvrdnje da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao i zlostavljao, strasti u javnosti se ne smiruju. Javne ličnosti masovno iznose osude na profesorov račun i ohrabrenja na račun glumice, a tome se pridružila i Neda Ukraden. Ona je najpre uputila reči podrške Mileni, pa se surovo okrenula grozoti koju je pretrpela, a onda se obratila roditeljima.

Obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka ćerki, jer bi mi to mogla biti. Kao žena kažem ti bravo. Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu, koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula pažnju na licemeran odnos u društvu prema devojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smeju da iznesu jer će biti žigosane! Bravo jer si sprečila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve! A kao majka, pitam se, a pitam i roditelje: Da li je moguće da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate, a on uništava radost, samopouzdanje i normalan psihički razvoj vašeg deteta – oštro je kritikovala roditelje, a zatim dodala:

pročitajte još

Da li je želja da vam dete bude glumica, glumac, jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom (cast izuzecima) tretirana ili kao jadnica – ružna, glupa i nesrećna domaćica koja rađa decu, a koju muž vara, tuče i zlostavlja ili ko ku*va koju baja puni lovom, šamarima, prahom! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate – zaključila je Ukraden.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike