Lejdi Gaga nastupila na inauguraciji Džoa Bajdena sa zlatnim mikrofonom, a jedan detalj na njenoj jakni je svima zapao na oko

20.01.2021

18:22

0

Autor: D. Božović

Pevačica je svojim nastupom oduševila sve prisutne, a zbog načina izvedbe američke himne dobila je gromoglasan aplauz

Lejdi Gaga nastupila na inauguraciji Džoa Bajdena sa zlatnim mikrofonom, a jedan detalj na njenoj jakni je svima zapao na oko
Copyright Tanjug/Saul Loeb/Pool Photo via AP)

Danas je održana ceremonija inauguracije Džoa Bajdena, novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država u Vašingtonu, a pevačica Lejdi Gaga je povodom ove svečanosti, imala nastup.

Naime, ona je izvela američku himnu u svom maniru i sa zlatnim mikrofonom u ruci, a prisutni su je nagradili gromoglasnim aplauzom. Osim nje, deo ove inauguracije je bila i Dženifer Lopez koja je nastupila nakon Lejdi Gage. Ove dve dame su praktično zasenile publiku kako glasom, a tako i stasom, te se slobodno može reći da je Bajden pao u drugi plan kada su njih dve zapevale.

Tanjug/AP Photo/Susan Walsh, Pool)

Američka pevačica je za ovu priliku imala specijalnu odevnu kombinaciju koja se sastojala od tamnoplave jakne od kašmira iz koje se nastavljala predimenzionirana crvena suknja od svile. Na jakni je pevačica nosila veliki broš u obliku zlatnog goluba, koji simbolizuje mir.

Tanjug/PAP Photo/Susan Walsh, Pool)

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike