Darko Lazić o tužbi za alimentaciju, zimovanju bez ćerke i bivšoj ženi: Ona je veliki čovek, svaka joj čast!

24.01.2021

10:54

0

Autor: M. Gudžulić

Pevač objašnjava da bivši supružnici u afektu jedno drugom svašta kažu, a da to i ne misle. Sada su u sasvim korektnim odnosima, a kada se porodila po dru

Darko Lazić o tužbi za alimentaciju, zimovanju bez ćerke i bivšoj ženi: Ona je veliki čovek, svaka joj čast!
Antonio Ahel/ATAImages

Darko Lazić navodno je planirao da na zimovanje sa verenicom i sinom povede i ćerku iz prvog braka, Lorenu. Međutim, bivša žena Ana Sević nije je pustila na to putovanje, zabrinuta zbog čitave situacije s koronavirusom, što pevač i te kako poštuje.

– Razumem Anu, plaši se zbog bebe (Sene, ćerke koju je nedavno dobila sa izabranikom Danielom Nedeljkovićem). Mi smo u korektnim odnosima, čujemo se stalno oko deteta. Nikada nismo bili u svađi, samo smo imali neke neraščišćene stvari, a to smo završili – rekao je Darko za „Svet”, prenose domaći mediji.

Pročitajte još:

– Sad je sve super, sve dolazi na svoje. Tužba za alimentaciju o kojoj se piše ne postoji. Šta je bilo bilo je, nešto treba da ostane među nama. Samo ću da kažem da je sve raščišćeno. Čim sam saznao da se porodila, hvala milom Bogu, poželeo sam da taj mali anđeo bude živ i zdrav – dodao je pevač.

– Njoj i Danielu sam poželeo puno sreće. Ana je upoznala Alekseja, išao sam sa njim po Lorenu i mislim da ga je tada videla. Preko telefona jeste sigurno. Kad sam rekao da mi nije dala godinu dana da vidim Lorenu, sve je to izrečeno u nekom besu. Ja sam se pogrešno izrazio.

– Kad je čovek besan, svašta kaže. Bitno je da je sada sve lepo i da će biti. Razne stvari ti se skupe, iznerviraš se na glupost i odreaguješ. Ali, hvala Bogu, pa se sve vrati na normalu kad su zreli i normalni ljudi. Ana mi je izjavila saučešće kad mi je otac preminuo. Poslala mi je suzu, pošto nije mogla da dođe na sahranu jer se tek porodila – nastavio je on.

– Lep venac je poslala u njeno i Lorenino ime. Svaka joj čast na tome. Ispala je veliki čovek. Ona nikad nije bila nečovek. Mi u afektu svašta kažemo, a ne mislimo. Veličinu čoveka pokazuje to koliko može da oprosti – zaključio je Darko Lazić.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi