To mi se desilo i sa pokojnim Sinanom! Jelena Karleuša priznala usred „Zvezda Granda": Baš znam da budem skot, ali pokajem se!

24.01.2021 | 11:14 >> 13:49

Autor: Milica Gudžulić

Pop diva prisetila se situacije zbog koje joj je bilo prilično neprijatno, te je zdušno uveravala drugu stranu da ona nikada tako nešto nije rekla...

Copyright Jelena Karleuša Printscreen „Zvezda Granda"

Posle izvedbi Stele Rade i Srđana Stanića na sceni i pred žirijem „Zvezda Granda”, Jelena Karleuša tokom komentarisanja kandidata prisetila se jedne situacije koja joj se dogodila u Sarajevu sa Šerifom Konjevićem. Naime, pevač joj je prišao i predstavio se kao „onaj što peva džiberske pesme”, zbog čega je ona, iznenađena da je tako nešto izgovorila, „morala da se posipa pepelom i govori kako se to nikad nije dogodilo”.

Copyright Jelena Karleuša Printscreen „Zvezda Granda”

Inače, Stela je osvojila maksimalnih šest glasova, dok je Srđan osvojio pet, ali takođe dovoljnih za prolazak dalje.

– Prvi kandidat, odlična prva pesma, Brenina pesma, mlaka, vodi računa. Jeste šest glasova, ali vidi se da se nije nadala. Ali baš pevaš muzikanstki – prokomentarisao je Bosanac, pa se osvrnuo na Srđanovo pevanje.

– Bio si fenomenalan i povukao sam glas samo zbog kraja pesme, šteta.

– On je, za prvu pesmu, bio lep i korektan, ali drugu… Ozbiljan repertoar i oduševio si me u drugoj pesmi. Nisam ni čula kraj, jer sam ja pevala sa njim u glas – dodala je Viki.

Stela, koja inače više izvodi pop muziku, odabrala je Lepu Brenu, pa je Sašu zanimalo kako će u njenom rodnom gradu regaovati na to.

– Kako god da reaguju, ja to ne delim, vaša i naša muzika. Ja volim to i to je to – odgovorila je, pa dobila veliku podršku Karleuše.

Copyright Stela Rade Printscreen „Zvezda Granda”

– Bravo devojko! Za stav, rečenicu, mišljenje. Oduševila si me kako razmišljaš i kakav stav imaš sa 21 godinom. Sa druge strane, Srđane, ti si otkrovenje. Sa samo 18 godina tako hladnokrvo i samouvereno stupaš na scenu. Iako ja ne osećam ove pesme, bio si top.

Pročitajte još:

Saša Popović iskoristio je tada priliku da podseti Jelenu da je jedna od pesama koju je kandidat pevao od Šerifa Konjevića.

– Šerif je pravi gospodin! Ja se nadam da ćemo se videti uskoro – rekla je tada diva, na šta je Saša odgovorio:

– Letos sam ga zvao u Opatiju, ali nije hteo da dođe, jer nema tebe.

– Pa, nisi me ni zvao ove godine. A ne bih ni došla, jer nema jahte – nadovezala se JK.

– Ima jahte, bila celo leto.

– Znači slagao si me da si prodao – nasmešila se Jelena, pa se prisetila situacije sa Šerifom.

– Prišao mi je u Sarajevu u restoranu i rekao: „Ja sam onaj što peva džiberske pesme”. Bilo mi je jako neprijatno. „Ja to rekla? Nikad”, morala sam da se posipam pepelom i poričem. Jednom me je i pokojni Sinan tako… Isto sam rekla da nikad nisam rekla. Baš znam da budem skot, posle mi bude žao, ne mislim loše – ispričala je pevačica.

– Tebi uglavnom uvek bude žao posle svega što kažeš nakon tri sekunde! Pokaje se, to je jako važno – nadovezala se Marija Šerifović.

– Odmah se pokajem.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam