Za poznatog dedu je bila veoma vezana: Ovako sad izgleda Sara Samardžić, Smokijeva unuka! (FOTO)

24.01.2021

14:52 >> 23:50

0

Ona je i te kako aktivna na društvenim mrežama i izrasla je u pravu lepoticu

Za poznatog dedu je bila veoma vezana: Ovako sad izgleda Sara Samardžić, Smokijeva unuka! (FOTO)
Copyright Ljubiša Samardžić ATAImages/Antonio Ahel

Život pokojnog glumca Ljubiše Samardžića obeležile su dve velike tragedije, koje su na njegovoj duši i te kako ostavile traga. Prva je smrt oca Draga, bez kog je ostao kada je imao samo devet godina, a koja je došla kao posledica teškog rada u rudniku Jelašnica kod Niške Banje. Druga porodična tragedija zadesila ga je kada je izgubio sina. Dragan Samardžić, koji se bavio filmskom produkcijom, preminuo je u 34. godini od leukemije.

Međutim, veliku ljubav, glumac je dobijao od unuka Sare i Stefana. Sara Samardžić, inače, izrasla je u pravu lepoticu. Njenoj lepoti mnogi se dive, kako je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Podsetimo, Ljubiša Samardžić preminuo je počtkom septembra 2017, a prema sopstvenoj želji je sahranjen u porodičnoj grobnici, gde počiva i njegov sin, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Kada je preminuo, njegova lepa unuka oprostila se od njega porukom na Instagramu:

– Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene „Policajca sa Petlovog brda”, jer kako moj deda može da sedi sa četiri žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini, ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike