Oglasio se Aca Lukas nakon privođenja: Istina je, imao sam 0,95 promila alkohola u krvi, sad ću kod sudije

25.01.2021

11:12 >> 13:59

0

Autor: D. Božović

Pevač je tokom prethodne večeri priveden u policijsku stanicu prilikom rutinske kontrole kada mu je pronađen alkohol u krvi, a zbog čega ga sada čeka odre?

Oglasio se Aca Lukas nakon privođenja: Istina je, imao sam 0,95 promila alkohola u krvi, sad ću kod sudije
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Acu Lukasa je tokom prethodne noći zaustavila rutinska kontrola na Banjici pri čemu mu je rađen alkotest koji je pokazao da ima više promila alkohola u krvi od dozvoljenog. Lukas je zbog ovoga priveden u policijsku stanicu oko 1:30 posle ponoći.

Povodom ovoga, oglasio se i Lukas koji je priznao šta se dogodilo u policijskoj stanici i tom prilikom istakao da nisu tačni navodi da je bio bahat.

– Jeste, priveden sam, imao sam malo više alkohola u krvi. Bio sam u policiji, oni su radili svoj posao. Kao i svaki drugi građanin, nema nikakve razlike. Laž je da sam bio bahat i da sam govorio ružne reči policiji! – kaže Lukas i dodaje:

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

– Priveli su me jer sam imao 0,95 promila alkohola u krvi. Podržavam rad naše policije, kao i svaki drugi građanin sam otišao i odradio šta treba da uradim. Sad ću kod sudije, sigurno ću da dobijem kaznu. Ne pravim razliku između drugih građana i sebe – rekao je Lukas za Telegraf.rs.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike