Žika Jakšić je od samog početka znao za Dajaninu novu vezu: Mlada je, uspešna, ima sva prava ovog sveta da bude voljena!

25.01.2021

17:05 >> 17:31

0

Za bivšu suprugu ima samo reči hvale, a što se tiče njene nove romanse - naglašava da ume da čuva tajnu

Žika Jakšić je od samog početka znao za Dajaninu novu vezu: Mlada je, uspešna, ima sva prava ovog sveta da bude voljena!
Copyright Foto: M.M./ATAImages

Kada se spomene emisija „Nikad nije kasno”, gotovo je nemoguće ne pomisliti i na osnivača iste, Žiku Jakšića. Pored toga što je projekat osmislio i što dobrim delom učestvuje u njemu, ovaj format je uspeo da postigne neverovatan uspeh kao i da traje godinama, što je samo pokazatelj da je Jašić svoj na svome.Sa Toxic-om, Jakšić je porazgovarao na razne teme, a između ostalog i o novoj vezi bivše supruge, za koju je, kaže, znao od samog početka.

Dajana Paunović i Žika Jakšić, Printscreen Youtube/Nikad nije kasno

– Ponosan sam, srećan, kako ste rekli trajemo, to je i neka realnost. Ponovo smo počeli da radimo, polako se situacija stabilizuje, eto sa tim dolaskom vakcine nadamo se što boljem ishodu. Ljudi su željni dobre muzike – objasnio je, a onda i prokomentarisao i aktuelnu temu – novog izabranika svoje bivše supruge, Dajane Paunović.

– Dajana je mlada i uspešna žena koja ima sva prava ovog sveta da bude voljena, da uživa i da bude srećna. Nas dvoje smo u odličnim odnosima. Priznaću vam da ja znam za njenu vezu od samog početka, ali umem da čuvam tajnu, tako niti komentarišem nešto niti je odajem. A što se tiče mog ljubavnog života, reći ću samo da nisam sam i da mi je trenutno dobro – bio je iskren Žika.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike