Sanja Marinković se nedavno razvela, pa otputovala u Dubai: Ne postoje fileri za srce i dušu... (FOTO)

25.01.2021

20:21 >> 20:04

0

Voditeljka je mnoge zaintrigirala fotografijama s plaže, za koje je pozirala u kupaćem kostimu. Komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju da se nižu

Sanja Marinković se nedavno razvela, pa otputovala u Dubai: Ne postoje fileri za srce i dušu... (FOTO)
Copyright Sanja Marinković ATAImages/Stefan Tomašević

Sanja Marinković oglasila se iz Dubaija nizom fotografija i Instagram storija. U odeljku za komentare, komplimentima na račun njenog izgleda ne vidi se kraj! Međutim, ona se na njih i ne obazire mnogo, koliko se trudi da svoje vreme tamo ispuni pozitivnom energijom i u dobrom društvu.

– Dokle god sa nekim uživaš da se smeješ, sve ostalo nije bitno (ovde mi se oči smeju, ali se ne vidi) i ostalo što u životu možeš da kupiš je jeftino. Možete biti svoji, slobodni, elegantni i odmereni bez obzira gde ste, koga poznajete, šta radite i kako se osećate. Na žalost ne postoje fileri za srce i dušu, a bili bi mnogima dobrodošli – poručila je voditeljka uz objavu.

Podsetimo, Sanja se nedavno razvela od dugogodišnjeg supruga Aleksandra Uhrina. Prema njenim rečima, u emisiji „Preživeli”, na taj korak se nisu odlučili ranije zbog naslednika, te njegove sreće.

– Nismo hteli da se rastanemo zvanično dok Strahinja ne bude srećan. On ništa nije primećivao, vrlo mudro smo to radili. Putovali smo često, trudili se da sve funkcioniše kako treba, ali shvatili smo vremenom da to ne vodi nikuda. Prethodno smo odlazili kod terapeuta da posložimo stvari zajedno i da bude što bezbolnije, iako je bilo jako teško – objasnila je Sanja.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike