Katarinu Živković šok ne pušta: Ta „škola pakla" je i napravljena da bi Mika Aleksić imao gde da maltretira decu?

26.01.2021

22:52 >> 08:58

0

Zatečena slučajem koji poslednjih dana i te kako potresa čitavu javnost, pevačica ističe da ima puno poverenje u pravosuđe, te da očekuje da taj čovek d

Katarinu Živković šok ne pušta: Ta „škola pakla" je i napravljena da bi Mika Aleksić imao gde da maltretira decu?
Copyright Katarina Živković ATAImages/Anotnio Ahel

Pevačica Katarina Živković ne krije koliko ju je slučaj Milene Radulović, Ive Ilinčić, kao i drugih devojaka koje su hrabro ustale protiv čuvenog Mike Aleksića optuživši ga javno za zlostavljanje, šokirao. Ona ističe da očekuje „da taj čovek dobije doživotnu robiju”, piše „Informer”, kao i da je „ta njegova ,škola pakla’ i napravljena da bi on imao gde da maltretira decu”.

Pročitajte još:

– Verujem u naše pravosuđe i očekujem da taj čovek dobije doživotnu robiju! Ta njegova „škola pakla” je i napravljena da bi on imao gde da maltretira decu. Vidite da je čovek pažljivo usavršio čitav sistem zlostavljanja – rekla je Kaća, pa dodala da smatra da je Aleksić na najgrublji način zloupotrebio poverenje svojih učenika.

– Te devojke su odrastale uz njega i gledale ga kao Boga, a on ih je iskoristio. Bio im je autoritet, pa nikome nisu smele da pričaju šta sve preživljavaju u školi. Možda nisu bile ni svesne šta im se dešava, jer kada nekoga idealizujemo, uvek pronalazimo opravdanje za njegove postupke. Tek kada su sazrele, shvatile su da su bile zloupotrebljene.

Pevačicu, takođe, i te kako nerviraju svi oni koji Mikine žrtve pitaju: „Šta si do sada čekala?”

– Ko god postavi to pitanje, očigledno ne poznaje psihologiju manipulatora. Aleksić je perfidno sklonio roditelje iz škole da bi mogao decu da uzme pod svoje. Devojke su bile naivne, gledale su učitelja kao božanstvo i nisu mislile da on može da ih povredi – sigurna je Živkovićeva.

Počitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike