Srpska glumica već devet meseci sa suprugom živi u kontejneru: Počeli smo da gradimo novu kuću!

26.01.2021

14:00 >> 14:03

0

Autor: N. Lisinac

Nevena i njen suprug su tokom razornog zemljotresa koji je u martu prošle godine pogodio Zagreb i okolinu ostali bez krova nad glavom

Srpska glumica već devet meseci sa suprugom živi u kontejneru: Počeli smo da gradimo novu kuću!
Copyright Nevena i Marko Vukes Printscreen: Instagram/nevena.vukes

Glumica Nevena Vukes i njen suprug, hrvatski muzičar Marko Vukes, u martu prošle godine ostali su bez doma zbog zemljotresa koji je tada pogodio Hrvatsku. Bračnom paru je opština Marija Bistrica nakon razornog zemljotresa u kojem je uništena njihova kuća, dodelila kontejner u kojem su nastavili život, a sada grade novi dom.

Nevena je tada sa svojim suprugom otvorila Jutjub kanal, gde su svojoj publici snimali kako iz nedelje u nedelju uređuju privremeni dom, a glumica je sada u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina “Stori” otkrila da ih čeka preseljenje u novu kuću ovog proleća.

– Prihvatili smo svoj privremeni dom – kontejner koji nam je opština dodelila nedelju dana nakon zemljotresa. Statičar koji nam je izdao crvenu oznaku i rešenje da kuća više nije za stanovanje, nego je treba srušiti, savetovao nam je da razmislimo o drugoj lokaciji za novu kuću jer je obližnje brdo počelo da se urušava. To nas je podstaklo na brzo delovanje pa smo prošlog leta počeli da gradimo novu kuću – rekla je Nevena, a njen suprug objasnio da je reč o montažnoj kući “koju grade sami, uz pomoć Boga i bližnjih”.

– Lepo je raditi s drvetom, ali treba imati puno strpljenja i veštine. Nadamo se da ćemo na proleće moći da se preselimo – rekao je muzičar.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike