Više ne liči na sebe! Demi Mur zaprepastila izrazom lica na Nedelji mode (FOTO)

28.01.2021

10:42

0

Glumica je uvećala jagodice, koje su joj sada usečene sve do usana, te su značajno promenile njen izgled

Više ne liči na sebe! Demi Mur zaprepastila izrazom lica na Nedelji mode (FOTO)
Copyright Profimedia

Holivudska glumica Demi Mur, pojavila se na Nedelji mode u Parizu, ali je njen stajling zasenio šok javnosti zbog njenog lica.

Naime, iako je nekad imala prirodan izraz lica, Demi je sada zaprepastila previše istaknutim jagodicama, koje su značajno promenile njen izgled. Iako je nosila kreaciju jednu od najprestižnijih modnih kuća, Fendijev crni sako u kombinaciji sa crnim pantalonama, to nije došlo do izražaja kao plastične operacije kojima se evidentno podvrgla.

Profimedia

Njene neprirodno velike i usečene jagodice, sve do usana, načinile su je potpuno neprirodnom. Očigledno da je holivudska glumica promenila stav kad je reč o negovanju, jer je prošle godine izjavila da “lepota dolazi iznutra”.

pročitajte još

– Definitivno mislim da lepota dolazi iznutra. Spolja se možete negovati kako želite, ali ako se iznutra ne osećate dobro, ne znam da li će se spolja bilo šta primetiti – rekla je Demi, ali se u javnosti često pominjalo i to da joj Holivud “ne prašta godine”, te da ne dobija mnoge uloge. Jednom prilikom, ipak je priznala da i ne voli što stari.

– Ne volim svoj odraz u ogledalu, čak ga se i plašim – priznala je da nije oduševljena svim što starost donosi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike