Snežana Đurišić progovorila o ćerki Maji: Moj klon, drska je i emotivna kao mama!

28.01.2021

22:05 >> 22:34

0

Đurišićka ima naslednicu koja je preslikana pevačica, živi godinama u Americi, udata je i ima dvoje dece

Snežana Đurišić progovorila o ćerki Maji: Moj klon, drska je i emotivna kao mama!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Snežana Đurišić je iz braka sa pokojnim Slobodanom Gvozdenovićem dobila ćerku Maju i sina Marka koji se retko pojavljuju u javnosti.

Pevačicina ćerka se udala, ima dvoje dece i godinama živi u Americi, od majke je nasledila talenat za pevanje, ali nikada nije želela da se bavim javnim poslom.

Snežana je pre nekoliko nedelja na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa ćerkom i napisala da je ona njen „klon”, a u jednom intervjuu istakla je da ćerku retko viđa, ali da se redovno čuju.

– Moj klon…ljubi je majka – napisala je Snežana u opisu fotografije.

Pročitajte još

– Fizički je daleko, ali je uvek tu. Majka je dvoje dece. Ima divnog supruga i decu. Žive u Njujorku. Ona divno peva. Bezobrazna je, drska i emotivna kao mama. Divne duše, za razliku od sina, koji je poročan, ali je moj i volim ih najviše na svetu kakvi god da su – rekla je pevačica i dodala:

– Hvala bogu na tehnologijama, pa možemo da se vidimo i čujemo kad god zaželimo, što smanjuje brigu. Ne bih znala kako to da vam objasnim, osim da mi moje vaspitanje, pa i vera, jednostavno nalažu da je pomoć nešto što činite da biste pomogli – ne da biste se osećali dobro – ispričala je Snežana Đurišić jednom prilikom za Alo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike