Bijonse ostala bez rođaka: Niko ga danima nije video, pa ga policija pronašla mrtvog u stanu u San Antoniju

30.01.2021 | 16:49 >> 16:53

Autor: Milica Gudžulić

Mladi reper Martel Deruen nađen je s ranom od metka prilikom provere prebivališta. Upravnik zgrade pustio je nadležne na vrata, nakon čega je usledio veliki

Copyright Bijonse Printcreen „Oprah’s Next Chapter", OWN

Reper Martel Deruen, poznatiji kao Kardone, pronađen je mrtav u svom stanu n San Antoniju. Imao je 34 godine i bio je u srodstvu sa čuvenom pevačicom Bijonse, ali to, prenose strani mediji, nikada nije iskorisio kako bi napredovao u svom poslu. Pevačica se, s druge strane, nije javno oglašavala povom njegove smrti.

Pročitajte još:

Martel se, inače, danima nikome nije javljao, a to je izazvalo veliku sumnju kod mnogih. Upravnik zgrade pustio je tokom provere prebivališta policiju u stan koji je posedovao i on je tada pronađen s ranom od metka. Prema pisanju „Mirror-a”, mogli su samo da konstatuju smrt, a glavna osumnjičena je izvesna Saša Skare, u koju je prstom uperila i reperova udovica Džoja.

– Treba uhvatiti tu devojku. Njega ništa neće da vrati, ali ona je opasna i ako je vidite, pozovite policiju – istakla je ona, a zatim slično objavila i na društvenim mrežama, uz fotografiju osumnjičene.

Saša, inače, ima 21 godinu.

Prijatelji i saradbici teška srca opraštaju se od njega na društvenim mrežama, te napominju da j bio izuzetno dobar, mlad čovek, koji nikome ništa nažao ne bi učinio. Nikada se, dodaju, nije hvalio što je u srodstvu s Bijonse, iako je svakako mogao.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam