Nekad su se družili, a sad ih je oboje optužila za napastvovanje? Reper i žena van sebe: Nemamo ništa s tim! (FOTO)

30.01.2021

18:43 >> 22:49

0

Par je udružio snage pa poručio javnosti da se gnuša svake objave bivše prijateljice, koja se tiče se*sualnog nasilja koje ona po svaku cenu želi da doka?

Nekad su se družili, a sad ih je oboje optužila za napastvovanje? Reper i žena van sebe: Nemamo ništa s tim! (FOTO)
Copyright T.I. Youtube screenshot ,,Breakfast Club Power 105.1 FM"

Nekadašnja prijateljica Ti Aja i njegove supruge Tameke „Tajni” Haris, Sabrina Peterson, objavila je početkom nedelje na društvenim mrežama niz privatnih poruka sa Instagrama, kao „dokaz da je par vršio nasije nad oko deset nepoznatih žena, te ih maltretirao i na druge načine”. Prema pisanju stranih medija, objave su brzinom svetlosti podigle ogromnu prašinu, kako izvesne žene tvrde da su im se dešavale razne strašne stvari od strane para, prema Sabrininim rečima. Posle niza škakljivih naslova, reper se zajedno sa suprugom oglasio javno pa poručio koliko se gnuša ovog poteza, te priče sa kojom nijedno od njih – nema ništa. Portal „E Online”, s druge strane, nije uspeo da potvrdi autentičnost javno iznetog materijala, a Tajni i Ti Aj 29. januara oštro su demantovali sve tvrdnje rečima:

– Gospodin i gospođa Haris žele da saopšte javnosti, pre svega, da strogo poriču gnusne priče o se*sualnom zlostavljanju, koje o njima raspreda Sabrina Peterson – navodi se na samom početku saopštenja: Harisovi se već više od deset godina muče sa ovom ženom. Ukoliko ne prestane, podneće tužbu protiv nje.

Sabrinu, pak, ovo nije zaustavilo, te je putem svog Instagrama poručila da je spremna i da se podvrgne poligrafskom ispitivanju. Međutim, pošto su je tamošnji mediji kontaktirali, ne bi li se saznalo o čemu se zaista radi, ona nije bila dostupna za komentar.

Kliford Džozef Haris, odnosno Ti Aj, nastavio je demanti na svom profilu:

– Ono što sigurno nećemo raditi, je da otvaramo vrata naše spavaće sobe. Sve što se tu ikada dogodilo, bilo je dobrovoljno i sa odraslima kojima se dopada ono što se dopada i nama. Ako li nam nešto treba, znamo gde to da pronađemo. Nikada nikoga ni na šta nismo primorali, niti smo bilo koga drogirali zarad ispunjenja nekakvih želja… Nikoga ni na šta nismo naterali. Nije bilo nikakvog trafikovanja – poručio je reper, u jeku skandala.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike