Vojaž prvi put u emisiji bez Breskvice! Treper otvoreno o svemu: Mnogi me ne razumeju sve dok se ne zaljube

30.01.2021 | 22:48 >> 22:56

Autor: Milica Gudžulić

Brojni fanovi i dalje se ne mire sa informacijom da je velikoj ljubavi pevačkog para došao kraj...

Copyright Mihajlo Veruović Vojaž Printscreen ,,Novo jutro"

Otkako su, navode mediji, stavili tačku na svoju ljubav, Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović ne oglašavaju se javno. Brojni fanovi Breskvice i Vojaža ne mire se sa tom informacijom i nadaju se da će među njima doći do pomirenja. Međutim, jedan od dokaza da do toga neće doći je njihov najnoviji spot za pesmu „Beli grad”, napravljen od zajedničkih fotografija i starih snimaka.

Pročitajte još:

U poslednjem intervjuu, koji je Vojaž dao za „Real life”, mnogima je „zapalo za oko” što se mladi reper i treper pojavio sam, umesto zajedno sa svojom lepšom polovinom. Tada, opravdanje mu je bilo njeno zdravstveno stanje:

– Breskvica je sada bolesna, pa nisam hteo da je maltretiram da dolazi. Nemoj da se brineš, nije koronavirus, ali biće prilike da radite sa njom, možda čak i uradite isto ovako intervju samo sa njom – rekao je on tada, piše Toxic TV, pa je na pitanje kako nastaje njegova muzika dao krajnje emotivan odgovor:

– Svaka moja pesma koja je napisana je pisana iz srca i zbog ljubavi i posvećena je mojoj lepšoj polovini. Dosta „klinaca” ne može da „skapira” šta ja radim i šta pišem i tek kada se zaljube, postaće moji fanovi i, siguran sam, da će je onda razumeti. Mnogi me pitaju šta je naša muzika i kakav je to zvuk, ali na to ne mogu konkretno da odgovorim. To je posebna muzika i poseban zvuk, to su Vojaž i Breskvica – tako je Mihajlo pričao u decembru u „Real life-u”.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam