Nataša Aksentijević o suprugu: Kada mi je oprostio neke stvari, potpuno me oborio s nogu

31.01.2021

10:55 >> 11:17

0

Autor: D. Božović

Voditeljka emisije DNK” uživa u braku sa dugogodišnjim partnerom, a kako kaže između njih sve odlično funkcioniše

Nataša Aksentijević o suprugu: Kada mi je oprostio neke stvari, potpuno me oborio s nogu
Copyright Printscreen Instagram/natasaaksentijevic

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević privlači ogromnu pažnju javnosti svojim šaljivim dosetkama i to na sopstveni račun, zbog čega je i stekla veliku popularnost.

Nataša već godinama uživa u skladnom braku sa Dušanom, sa kojim ima dve ćerke, ali sa suprugom se retko kad pojavljuje u javnosti i o njenom ljubavnom životu se vrlo malo zna.

Voditeljka je jednom prilikom izjavila da se njenom suprugu dopada Nataša Šavija, ali i da joj je suprug oprostio pojedine, kako kaže, krupne greške u prošlosti, čime je iznenadila javnost.

– Kada mi je oprostio neke stvari, tada me je potpuno oborio s nogu. Mislila sam da tolika ljubav i razumevanje postoje samo u knjigama, a onda sam shvatila da sam ja srećnica koja to ima. Za mene je to bilo iznenađujuće. Znam da bi vama novinarima sada bilo najbolje kada bih rekla da mi je oprostio prevaru, ali nije to bilo posredi – rekla je Nataša Aksentijević jednom prilikom za Story.

Nataša je veoma ponosna na svoj brak, pa je otvoreno pričala o njemu.

– Kao jedan najobičniji brak. Normalan odnos nastao iz ljubavi, u kome sve funkcioniše savršeno. Ludački sam se zaljubila u svog muža i on se ludački zaljubio u mene. Shvatila sam da on sve što radi – radi najbolje i da želim da se udam za njega. Bez trunke interesa, ne samo onog materijalnog, već i svakog drugog. Žene se udaju da ne budu same, da imaju nekog… A to ne može da funkcioniše. Bolje i zdravije je biti sam i srećan, nego sa nekim i nesrećan – istakla je tada voditeljka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike