Rečeno mi je da mi je ostalo do tri meseca života, bilo je jezivo! Nada Obrić: Ovo je moj novi život!

31.01.2021 | 20:28 >> 20:23

Autor: Milica Gudžulić

Govoreći o svojoj borbi s opakom bolešću, pevačica je naglasila da nije bilo nikako lako, ali da je srećom uspela da prevaziđe prepreke

Copyright Nada Obrić ATAImages/Anotnio Ahel

Nada Obrić progovorila je o svojoj borbi sa opakom bolešću, te tome kako se i ovoga puta uspešno izborila i pobedila. Pred kamerama „Premijere – Vikend specijala” otkrila je kako joj je unuk rekao da je on njen život, te da je o smisao života. Ipak, nije bilo nimalo lako, posebno u trenutku kada joj je predočeno da joj je preostalo dva do tri meseca da živi.

– Ovo mi je treći rak. Sada je bilo jezivo, upitno i mnogo teško. Bila sam skoro na kontrolama i kontrole kažu da sam totalno izlečena, nema veće pobede i nagrade. Imam dvoje unučića za koje živim. Moj unuk kaže da je on moj život i to je smisao života – rekla je Nada.

– Nije bilo lako, ali psiha je čudo! Ja to ne znam sebi da objasnim. Rečeno mi je da mi je ostalo dva, tri meseca života. Negde duboko u sebi sam znala to meni ne može da se desi. Bilo je teško, ali ja sam to prevazilazila. Kao da sam znala. Treba slušati svoj organizam, on ti precizno kaže – dodala je pevačica.

– Shvatam svoju ulogu u ovome. Ništa nije završeno dok se ne završi! Ovo je moj novi život! Svaki sekund je veliki i svaki dan je novi dan. Svaki dan se dogodi nešto lepo, samo morate želeti to da vidite – zaključila je.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam