Sin pokojnog Lugonjića od oca je nasledio veliki talenat: Prvi album izdao je 1997, pa dotakao same zvezde

31.01.2021

21:29 >> 21:13

0

Sa ocem je, pričalo se, pekao zanat, a onda i nizao uspehe. Najveću slavu doživeo je 2000. godine, pošto je izdao album na kojem je ubo hitove po kojim ga i

Sin pokojnog Lugonjića od oca je nasledio veliki talenat: Prvi album izdao je 1997, pa dotakao same zvezde
Copyright Igor Lugonjić Printscreen Pink

Risto Riki Lugonjić, čuveni pevač i estradni umetnik, iznenada je preminuo u 68. godini. Za sobom, osim hitova poput „Kockar”, „Na jednoj staroj klupi”, „Crnogorka”, „Kraljica”… Ostavio je neutešnu suprugu, koja je potvrdila tužne vesti u javnosti i sina, Igora Lugonjića, svojevremeno veoma poznatog pevača.

Pročitajte još:

– Istina je, nažalost. Nije preminuo od korone, u obavezama smo – rekla je kratko pevačeva supruga za „Pink”, ne mogavši da sakrije tugu i suze.

Igor je 1997. godine krenuo stopama poznatog oca, te izdao prvi studijski album. Zvezde je tek dotakao tri godine kasnije, albumom na kom su se našle „Konobaru vrati pare” i „Popravi mi raspoloženje”, po kojima ga i danas mnogi dobro znaju.

Mediji su često pisali o tome kako je očigledno da je veliki talenat nasledio upravo od oca, sa kojim je i nastupao, te „pekao zanat”. Iako se pre oko pet godina gotovo u potpunosti povukao sa scene, nastavio je da se bavi muzikom, „tezgari” i snima pesme.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike