Dok se spekuliše o prekidu prijateljstva Vesne Dedić i Sanje Marinković: Bila sam kolateralna šteta, istina je samo jedno!

01.02.2021

06:31 >> 12:23

0

Voditeljka ističe da nije dužna da o svom privatnom životu govori javno, ali da je u jednom trenutku morala da se obrati svojoj publici...

Dok se spekuliše o prekidu prijateljstva Vesne Dedić i Sanje Marinković: Bila sam kolateralna šteta, istina je samo jedno!
Copyright Sanja Marinković i Vesna Dedić ATAImages/Antonio Ahel

Još uvek se spekuliše o prekidu dugogodišnjeg prijateljstva Vesne Dedić i Sanje Marinković i traži se razlog zašto, ali voditeljka i spisateljica ne planira da o tome govori javno. Ona je u emisiji „Zvezde Granda Specijal” istakla da se sa „koleginicom s ,Pinka’ ne druži već više od godinu dana i da je to to”, te da je u jeki priča o istom po prvi put morala da se obrati svojoj publici akonto nečega iz svog privatnog života.

Pročitaje još:

Vesna, takođe, smatra da za time generalno nema potrebe, te zasigurno i ubuduće neće menjati svoj stav.

– Ovoga puta, prosto sam bila u situaciji zbog neke aferice, u kojoj sam ja bila kolaterna šteta, da publici i čitaocima moram da kažem ono što je istina, a to je da ja duže od godinu dana nisam više prijateljica sa koleginicom sa „Pinka” i to je to. Dalje nisam davala nijednu izjavu i šta se piše po portalima me zaista ne interesuje – rekla je Vesna, pa objasnila da nikada i nije odstupala od svog pređašnje pomenutog stava.

– To je moj stav svih ovih 30 godina koliko sam u javnom životu. Ja zabavljam ljude praveći emisiju „Balkanskom ulicom” i pišući ljubavne romane koji služe da nekome ulepšaju dan. Gostujem po emisijama i trudim da budem vesela, da ljudima lepo prođe popodne i veče i zaista nema potrebe da ih zabavljam događajima iz mog privatnog života. I u tom smislu nikada nisam pričala ni sa kim se ljubim, ni sa kim se svađam, čak i o ćerki Lenki kada sam pričala, to je bilo samo u formi nekih mojih iskustva kada je reč o vaspitavanju deteta – zaključila je voditeljka i spisateljica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike