Jelisaveta i Miloš kupuju kuću u Bolonji? Glumica ima ponude od italijanskih producenata

01.02.2021

09:48

0

Bračni par nedavno je posle ćerke Petre, dobio i sina Bogdana, a zbog posla planiraju da ostanu u drugoj državi

Jelisaveta i Miloš kupuju kuću u Bolonji? Glumica ima ponude od italijanskih producenata
Copyright Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin porodila se pre dvadesetak dana i dobila sina Bogdana, a život sa suprugom Milošem Teodosićem i ćerkom Petrom planira da nastavi u Italiji.

Naime, kako pišu beogradski mediji, glumica i košarkaš kluba Virtus iz Bolonje, planira da kupi kuću u ovom gradu, koji im se veoma dopada. Jelisaveta i Miloš već duže vreme žive u prestonici pokrajine Emilija-Romanje, a naročito im se dopada to što Bolonja ima najveću sačuvanu staru gradsku četvrt u ovoj zemlji. Poznat je po svojim tornjevima, crkvama, natkriljenim tremovima i industriji testenina, a tu se nalazi i najstariji univerzitet na svetu, osnovan 1088. godine, koji i dalje privlači mnogobrojne studente, što im odgovara za školovanje njihovih naslednika u budućnosti. Bračni par u Srbiji ima nekretnine, te svakako planiraju često da dolaze u sprsku prestonicu, navodi “Kurir”.

Impresije koje nosi iz Italije, glumica je opisala bacajući akcenat na porodicu.

– Italijani su preležerni, preopušteni, ne mogu to da izdržim. Ipak, dobro je što vrlo retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo nauči. Dopadaju mi se njihovi porodični rituali, od 14 do 17 sati je pauza za ručak i to svi poštuju. Lepo je da imate vreme rezervisano za porodicu, da zajedno doručkujete, ručate i večerate – rekla je Jelisaveta. Kako je trenutno na porodiljskom bolovanju, ona planira da se vrati poslu kada beba malo poraste. Interesantno je i to što je ona preko supruga i prijatelja uspela da upozna reditelje i producente u Italiji koji su i te kako zainteresovani da s njom sarađuju na novim filmskim projektima.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike