Prestao je da pije na važan datum, a nije ni znao: Tihomir Stanić iskreno o svom poroku

01.02.2021

10:14 >> 12:23

0

Glumac je jednog dana samoinicijativno odlučio da ne uzima više piće, a zatim ispričao da ništa nije slučajno

Prestao je da pije na važan datum, a nije ni znao: Tihomir Stanić iskreno o svom poroku
Copyright Promo / GFC produkcija / Tajne službe Srbije

Glumac Tihomir Stanić nekoliko puta je otvoreno govorio o svom, nekada najvećem, poroku – alkoholu, te je sada ispričao još neke detalje o tome kako je prestao da pije.

– Pio sam mnogo, voleo sam da pijem. Sam snagom svog karaktera i volje sam prestao. Shvatio sam da ličim na mamu. I dok sam pio, ja sam mislio da je to vrlina. Naše društvo slavi piće i alkohol. Inače, u mojoj porodici, meni niko nikad nije rekao nemoj da piješ. Rekli su mi nemoj toliko da piješ, kao da je piće nešto dobro. Nije dobro ni u malim količinama, to je otrov – smatra Stanić, a zatim po prvi put otkrio da nije bio svestan koji je datum itabrao da uspešno stavi tačku na alkohol.

– To smatram jako važnom činjenicom u svom životu, ja nisam mogao da funkcionišem dok ne popijem, to je posatala moja fiziološka potreba i kada sam shvatio da mogu, snagom karaktera, onda sam shvatio da mnoge stvari još mogu da uradim. Prvi april je dan borbe protiv alkoholizma. Ja to nisam znao. Ja sam uspeo tačno da prestanem na taj dan, ali nisam o tome razmišljao. Ja sam to izabrao kao dan šale i kad dođem u bife i kad me pitaju da li želim piće, ja im kažem da sam prestao da pijem od prvog aprila. I naravno, oni svi počnu da se smeju i niko me više ne dira – ispričao je glumac u “Sceniranju”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike