Dastin Dajmond izgubio bitku: Zvezda sitkoma „Zvono kao spas" preminuo od raka pluća

01.02.2021

20:34

0

Otkako je hitno hospitalizovan, pošto je trpeo jake bolove, spekulisalo se o njegovoj bolesti...

Dastin Dajmond izgubio bitku: Zvezda sitkoma „Zvono kao spas" preminuo od raka pluća
Copyright Dastin Dajmond Profimedia

Dastin Dajmond, koji je veliku slavu stekao kao simpatični Semjuel „Skrič” Pauers iz čuvenog sitkoma „Zvono kao spas”, izgubio je bitku sa opakom bolešću i preminuo u 44, 1. februara tekuće godine.

– Strane vesti saznao je pre svega nekoliko nedelja – ispričao je njegov predstavnik za medije za „E!News”, pa nastavio: Brzo se sve proširilo, jedina svetla tačka u svemu je što je otišao mirno i nije se mučio. Nije ležao u bolovima. Zahvalni smo na tome.

Otkako je hitno hospitalizovan, bilo je poznato samo da ima rak u četvrtom stadijumu. Spekulisalo se kako je odvezen u bolnicu zbog kvržice na vratu, te raka pankreasa, međutim, prema sadašnjim saznanjima stranih medija, glumac je bolovao od raka pluća. Čak i tokom terapije, delovao je raspoloženo i nadao se izlečenju.

– Planira da sve vreme provodi s devojkom, da svira bas i igra igrice, ali i da snimcima pozdravlja brojne fanove na društvenim mrežama – rekli su iz njegovog tima 21. januara.

– Ovo je velika tragedija za porodicu, pa i nas koji smo s njim radili i zato vas molimo za malo mira. S velikom tugom prisećamo se svih momenata koje smo proveli sa njim – istakli su sada, pošto su potvrdili njegovu smrt.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike