Dastin Dajmond izgubio bitku: Zvezda sitkoma „Zvono kao spas" preminuo od raka pluća

01.02.2021 | 20:34

Autor: Milica Gudžulić

Otkako je hitno hospitalizovan, pošto je trpeo jake bolove, spekulisalo se o njegovoj bolesti...

Copyright Dastin Dajmond Profimedia

Dastin Dajmond, koji je veliku slavu stekao kao simpatični Semjuel „Skrič” Pauers iz čuvenog sitkoma „Zvono kao spas”, izgubio je bitku sa opakom bolešću i preminuo u 44, 1. februara tekuće godine.

– Strane vesti saznao je pre svega nekoliko nedelja – ispričao je njegov predstavnik za medije za „E!News”, pa nastavio: Brzo se sve proširilo, jedina svetla tačka u svemu je što je otišao mirno i nije se mučio. Nije ležao u bolovima. Zahvalni smo na tome.

Otkako je hitno hospitalizovan, bilo je poznato samo da ima rak u četvrtom stadijumu. Spekulisalo se kako je odvezen u bolnicu zbog kvržice na vratu, te raka pankreasa, međutim, prema sadašnjim saznanjima stranih medija, glumac je bolovao od raka pluća. Čak i tokom terapije, delovao je raspoloženo i nadao se izlečenju.

– Planira da sve vreme provodi s devojkom, da svira bas i igra igrice, ali i da snimcima pozdravlja brojne fanove na društvenim mrežama – rekli su iz njegovog tima 21. januara.

– Ovo je velika tragedija za porodicu, pa i nas koji smo s njim radili i zato vas molimo za malo mira. S velikom tugom prisećamo se svih momenata koje smo proveli sa njim – istakli su sada, pošto su potvrdili njegovu smrt.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam