Dosta mi je života u strahu! Bivša verenica Merilina Mensona otvorila dušu: Isprao mi je mozak, pa me godinama zlostavljao!

01.02.2021

07:31 >> 23:16

0

Glumica je, inače, jedna od pet žena koje su optužile rokera za ovaj gnusni čin...

Dosta mi je života u strahu! Bivša verenica Merilina Mensona otvorila dušu: Isprao mi je mozak, pa me godinama zlostavljao!
Copyright Evan Rejčel Vud Profimedia

Glumica Evan Rejčel Vud i roker Merilin Menson bili su vereni osam meseci tokom 2010. godine. Javno su priznali da su u vezi tri godine ranije. Ona je tada imala 20 godina. Strani mediji sada bruje o potresnom priznanju zvezde „Westworld-a”, pošto je ona i raije govorila o tome kako je bila zlostavljana, ali nikada javno nije izrekla ime zlostavljača (svedočila je pred Kongresom 2018. o izvesnom silovanju, u okviru kampanje za promenu zakona o nasilju u porodici).

Marilin Menson Profimedia

Međutim, u svom iskazu u ponedeljak, poručila je:

– Ima mog zlostavljača je Brajan Vorner, svetu poznatiji kao Merilin Menson. Još kao tinejdžerki mi je isprao mozak, a onda me i zverski maltretirao. Manipulacijom me je doveo do potpune poslušnosti. Ali, dosta sam živela u strahu, pod klevetama i ucenama. Razotrivam zato ovog opasnog čoveka, kako još nekome ne bi naudio. Stala sam uz ostale žrtve, koje takođe više neće da ćute.

Naime, u skoro isto vreme, još četiri žene poručile su isto putem svojih Instagram profila, ističući kako su doživele sek*ualno napastvovanje, maltretiranje, zastrašivanje… A na sve to, Mensonovi predstavnici za medije nikako da se oglase.

Ranije, oštro bi demantovali svaku reč, te je mnoge navelo na razmišljanje zašto, pak, to i sada nisu učinili.

Podsetimo, Evan Rejčel Vud i Merilin Menson upoznali su se kada je njoj bilo svega 18 godina. On je, inače, 18 godina stariji od nje. Veridba je „pala” u januaru 2010, posle tri godine veze. Međutim, u avgustu su ipak rešili da se raziđu. Menson je s jedne strane tvrdio da se posekao 158 puta kako bi pokazao koliko ga je bolelo sve što je prošao zbog nje, dok je sa druge strane i sa navodno laćnog profila „maštao tome kako bi joj razbio glavu”. Evan Rejčel svojevremeno je isticala kako „joj nije žao ni zbog čega i kako vreme s njim nikada ne bi izbrisala iz sećanja, ali da ipak nisu jedno za drugo”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike