Ana Bekuta o Mrkonjićevom stanju: Imao je komplikacije zbog upale bubrega, a ni srce mu nije zdravo

02.02.2021

11:49 >> 12:21

0

Pevačica je vreme praznika provela u strahu za život svog partnera, koji se sada oporavio, te kaže da je ponovo zadužen za sve

Ana Bekuta o Mrkonjićevom stanju: Imao je komplikacije zbog upale bubrega, a ni srce mu nije zdravo
Copyright Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Bekuta promenila je frizuru, a iako je takvu već isprobala, mnogima se dopala njena promena. Ni to ne bi moglo da prođe bez njenog partnera Milutina Mrkonjića, koji joj u svemu pruža podršku, pa i da lepo izgleda.

– Ovo je moj imidž iz devedesetih. Mrka je moja desna ruka, zadužen je za sve. Vozi me na snimanja, od velike mi je pomoći – rekla je Ana, pa se dotakla teškog perioda oko Nove godine, kada je  bio u bolnici.

Printscreen/ Premijera

– Bile su komplikacije, upala bubrega, ali nije korona, srećom. Mislim da je dobro prošao. Zbog zdravlja je morao da oslabi, da bi lakše šetao, ali i zbog njegovog srca. Poznato je da mu srce nije baš najzdravije – istakla je Bekuta, i otkrila da li je na spisku za vakcinaciju protiv koronavirusa.

– Jesam, ja već godinama primam i vakcinu protiv sezonskog gripa, i za to sam da i ove godine primim. Nisam protiv vakcina, zagovornik sam vakcina – poručila je ona u emisiji “Premijera”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike