Sloba Radanović oštro o kolegama i bakšišu od 40.000 evra: Pevači imaju zmiju u džepu!

02.02.2021

13:50 >> 15:02

0

Potezi pojedinih muzičara na nastupima iznenadili su Slobu, priznajući da se generalno razočarao u ljude

Sloba Radanović oštro o kolegama i bakšišu od 40.000 evra: Pevači imaju zmiju u džepu!
ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Slobodan Sloba Radanović, naročito na društvenim mrežama, iznosi stavove o svim aktuelnim temama, često se obračunava sa fanovima, a sada je kritikovao i kolege.

Iako nije poimence nikoga prozvao, ispričao je kako vlada nekolegijalnost na nastupima.

– Mnogi pevači imaju zmiju u džepu. Bio sam na svadbi gde je bakšiš bio 40.000 evra, ja nisam uzeo dinara. Devedeset odsto pevača dođe na nastup, uzme bakšiš i ode kući da ne podeli sa muzičarima. Ja to ne bih nikad uradio – iznenađeno je govorio Radanović. On je poznat po tome da voli da pomogne ljudima, pa tako i svoj Instagram profil često koristi u humanitarne svrhe. Tako može da se pretpostavi da nije materijalista, zbog čega ga potezi nekih pevača verovatno dodatno iznenađuju. Generalno, Sloba se i u ljude razočarao, pa se prisetio situacije kada je imao saobraćajnu nesreću i kada je opljačkan

ATAImages/ Antonio Ahel

– Imao sam udes, ne sećam se kako se dogodio. Čovek je popio i bukvalno se zakucao u mene od pozadi. Ja sam se samo probudio u kolima Hitne pomoći. Dok su oni mene odvezli u Klinički centar, neko mi je ukrao CD plejer iz auta. I to su situacije kada se razočaraš u ljude – naveo je Sloba za “Vikend Premijeru”.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi