Glumica osudila Đorđa Davida: Čovek od 56 godina govori devojci od 23 da ne izgleda lepo, užas!

02.02.2021

15:23 >> 15:30

0

Autor: D. Božović

Isidora Simijonović smatra da je roker imao vrlo neumesan komentar na račun Sanje Todorović, jedne od učesnica ovog muzičkog takmičenja

Glumica osudila Đorđa Davida: Čovek od 56 godina govori devojci od 23 da ne izgleda lepo, užas!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/M.M.

Svaka emisija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” izazove veliku pažnju javnosti, kako zbog veoma talentovanih takmičara, a tako i zbog komentara stručnog žirija, koji su ponekad veoma oštri.

Ovoga puta, veliku pažnju milionskog auditorijuma, ali i glumice Isidore Simionović izazvao je komentar Đorđa Davida na račun takmičarke Sanje Todorović, kojoj su pojedini članovi žirija zamerili zbog viška kilograma.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

– Nedopustivo je sa samo 23 godine da ovako izgledaš. Ti na pevanju još moraš da poradiš, nisi toliko dobra da bi dozvolila to sebi. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač – rekao je roker Đorđe David takmičarki Sanji.

Naime, glumica je ostala zatečena ovim komentarom, te je odmah iznela i svoj stav na društvenim mrežama. Naime, mlada glumica je Instagram storiju podelila objavu jednog korisnika u kojoj piše:

– Čovek od 56 godina da govori devojci od 23 da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo – pisalo je u ovoj objavi, a glumica je dodala na sve to i svoj komentar:

Printscreen Instagram/simijonovicisidora

– Užas – napisala je kratko Isidora Simijonović na svom Instagram storiju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike