Merilin Menson prekinuo tišinu! Posle gnusnih optužbi poručio: Očito su moja umetnost i život magneti za kontroverze? (FOTO)

02.02.2021 | 15:52 >> 15:56

Autor: Milica Gudžulić

Evan Rejčel Vud dobila je podršku i od Rouz Mekgovan, pošto je istupila javno i imenovala rokera kao svog zlostavljača, ali njega to čak nije ni zabrinulo

Copyright Merilin Menson Profimedia

Nakon strašnih optužbi za zlostavljanje, maltretiranje, se*sualno napastvovanje, manipulaciju… Evan Rejčel Vud i još nekoliko žena, koje je javno na svom Tviteru podržala i Rouz Mekgovan (koja j svojevremeno takođe bila u vezi sa njim), Merilin Menson prekinuo je tišinu. Umesto svojih predtsavnika za medije, koji su do sada bili ti koji bi „čistili” bruku koja bi se dogodila, on je sam na svom Instagram profilu objavio saopštenje u kom ističe da ga „stravični navodi ne iznenađuju, ali da svakako s tim nema ništa”.

Svega nekoliko sati od optužbi Vudove, osvanule su reči:

– Očito, moja umetnost i život su magneti za kontroverze. Ali, ove najskorije, užasne tvrdnje o meni, su baš mnogo iskrivljena stvarnost. Uvek sam bio u vezi sa nekim ko je to pre svega želeo, a zatim i imao slična razmišljanja kao što ih imam ja. Bez obzira na to kako izvesni pokušavaju da sada izmne prošlost, na njihovu žalost, ovo je jedina i prava istina.

Komentari na ovoj objavi, međutim, bili su isključeni, ali je fotografija za nešto više od deset sati prikupila 150.000 lajkova, koji i te kako nastavljaju da se broje.

Bivša bivšu podržala

Rouz Mekgovan oglasila se na svom Tviteru pa otvoreno podržala koleginicu glumicu, ističući:

– Uz Evan Rejčel Vud sam, ako i uz ostale žene koje su istupile.

Potrebne su godine da se neko oporavi od zlostavljanja i ovim putem im šaljem mnogo snage. Neka se istina čuje i neka izlečenje počne.

Podsetimo, Vud i Menson priznali su javno da su u vezi 2007, kada je njoj bilo svega 19, a njemu 38 godina. Verili su se 2010, a zatim i raskinuli kasnije te godine.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam