Prvi put sam na odmor otišla sama! Sanja Marinković se oglasila iz Dubaija: Ovde kad u taksi uđete bez maske, kazna je 1.000 evra!

02.02.2021

16:57

0

Voditeljka sve veme provodi s drugaricama koje tamo žive i, kako kaže, sjajno se provode

Prvi put sam na odmor otišla sama! Sanja Marinković se oglasila iz Dubaija: Ovde kad u taksi uđete bez maske, kazna je 1.000 evra!
Copyright Sanja Marinković Printscreen ,,Ženska TV"

Voditeljka Sanja Marinković trenutno uživa na odmoru u Dubaiju. Vreme koje provodi na plaži posebno je opušta, kao i generalno sunčani dani. Ovo joj je, priznaje, prvi put da je otputovala sama otkako je rodila sina.

– Od jutros sam na plaži i zaista uživam, ali odmah da vam kažem da od danas ovde više nije tako bezbrižno. Danas su na snagu stupile restriktivne mere, jer je dnevni broj obolelih od virusa korona premašio cifru od 4.000. To je rezultat novogodišnjih i božićnih praznika, jer su ljudi iz celog sveta pohrlili ovde da provedu praznike i odmore se – ispričala je Sanja, pa istakla da je i na ulicama obavezno nošenje maski.

– Ako u taksi uđete bez maske, kazna za ovaj prekršaj je 1.000 evra. Na delu je ozbiljna kampanja za podsticanje vakcinacije građana, pa tako u mnogim restoranima i barovima osobe koje su primile vakcinu imaju posebne popuste za hranu i piće. I ovde građani mogu da biraju koju će vakcinu primiti, a ono što znam je da su dostupne Fajzerova i kineska, dok ruske nema.

Na putovanje je, ističe, otišla sama, ali se sa prijateljicama koje tamo žive veoma lepo provodi.

– Prvi put sam sama na odmoru otkako sam rodila sina. Uživam sa svojim drugaricama koje ovde žive i sjajno se provodimo – rekla je voditeljka u „Kec na jedanaest”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike