Silentó uhapšen zbog ubistva rođaka? Problematičnog muzičara iza hita koji broji više od milijardu pregleda odmah „pikirali"!

02.02.2021

22:09 >> 21:56

0

Najpoznatiji po Watch Me (Whip/Nae Nae), u avgustu prošle godine priveden je zbog optužbu za nasilje u porodici, a nekoliko meseci kasnije ponovo je hapšen j

Silentó uhapšen zbog ubistva rođaka? Problematičnog muzičara iza hita koji broji više od milijardu pregleda odmah „pikirali"!
Copyright Silentó Profimedia

Ričard Lamar „Riki” Hok, poznatiji kao Silentó, uhapšen je zbog sumnje da je u januaru usmrtio rođaka Frederika Roksa, hicem iz pištolja, prenose strani mediji. Policija je saopštila da je reper uhapšen nakon što ga je niz dokaza povezao sa velikom tragedijom.

– Danas je Riki Hok uhapšen zbog ubistva svog rođaka, Frederika Roksa. Roks je pronađen mrtav sa prostrelnom ranom”, piše u saopštenju, prenosi „ETOnline”.

Silentó je, inače, od ranije takođe poznat policiji – u avgustu prošle godine priveden je zbog optužbi za nasilje u porodici. Takođe, nekoliko meseci kasnije ponovo je uhapšen, kada je ušetao u kuću potpunih stranaca koja nije bila zaključana i napao ih oružjem.

Svet je, podsetimo, „omađijao” još u matu 2015. sa sada već čuvenom „Watch Me (Whip/Nae Nae)”, koja na Jutjubu ima i više od 1,7 milijardi pregleda. Ova pesma postala je poznata i zbog specifične koreografije koju su mnogi pokušavali da „iskopiraju”, a te pokušaje objavljivali su na društvenim mrežama, pa je „ceo paket” postao viralan.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike