Silentó uhapšen zbog ubistva rođaka? Problematičnog muzičara iza hita koji broji više od milijardu pregleda odmah „pikirali"!

02.02.2021 | 22:09 >> 21:56

Autor: Milica Gudžulić

Najpoznatiji po Watch Me (Whip/Nae Nae), u avgustu prošle godine priveden je zbog optužbu za nasilje u porodici, a nekoliko meseci kasnije ponovo je hapšen j

Copyright Silentó Profimedia

Ričard Lamar „Riki” Hok, poznatiji kao Silentó, uhapšen je zbog sumnje da je u januaru usmrtio rođaka Frederika Roksa, hicem iz pištolja, prenose strani mediji. Policija je saopštila da je reper uhapšen nakon što ga je niz dokaza povezao sa velikom tragedijom.

– Danas je Riki Hok uhapšen zbog ubistva svog rođaka, Frederika Roksa. Roks je pronađen mrtav sa prostrelnom ranom”, piše u saopštenju, prenosi „ETOnline”.

Silentó je, inače, od ranije takođe poznat policiji – u avgustu prošle godine priveden je zbog optužbi za nasilje u porodici. Takođe, nekoliko meseci kasnije ponovo je uhapšen, kada je ušetao u kuću potpunih stranaca koja nije bila zaključana i napao ih oružjem.

Svet je, podsetimo, „omađijao” još u matu 2015. sa sada već čuvenom „Watch Me (Whip/Nae Nae)”, koja na Jutjubu ima i više od 1,7 milijardi pregleda. Ova pesma postala je poznata i zbog specifične koreografije koju su mnogi pokušavali da „iskopiraju”, a te pokušaje objavljivali su na društvenim mrežama, pa je „ceo paket” postao viralan.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam