Ožalošćena devojka o poslednjim danima Dastina Dajmonda: Jedva je disao, ali bi sakupio snage da mi kaže da me voli

03.02.2021

20:49 >> 20:59

0

Zvezda sitkoma Zvono kao spas preminuo je u ponedeljak, 1. februara, posle svega nekoliko nedelja u bolnici zbog kancera pluća

Ožalošćena devojka o poslednjim danima Dastina Dajmonda: Jedva je disao, ali bi sakupio snage da mi kaže da me voli
Copyright Dastin Dajmond Printscreen „Extra TV"

Ožalošćena devojka pokojnog Dastina Dajmonda, Taš, skrhana bolom u emotivnoj ispovesti otkrila je kako su glumcu protekli poslednji dani života. Razgovor s „Dejli mejlom” počela je ističući da je on bio ljubav njenog života, s kojim je aktivno planirala budućnost, porodicu, te da joj je srce slomljeno otkako ga više nema.

Od tuge, čitav svet joj se „okrenuo za 180″, a poslednje dane sa njim nikada neće zaboraviti, tvrdi.

– Iako mu je već bilo teško da diše, smogao bi snag da mi kaže da me voli, a ja bih mu uvek odgovorila kako i ja volim njega. On je, inače, umro u kući našeg prijatelja Džulsa u Fort Majersu (Florida) – pričala je, napominjući da je do petka ležao u bolnici, a zatim je bio pušten oko podneva tog dana.

Kod prijatelja su ga prevezli medicinari. Tamo je bila pripremana soba u kojoj će boraviti, kada je Taš primetila da on ne diše. Hitna je samo proglasila smrt, kako je glumac potpisao naredbu „ne oživljavaj”.

– Izašla sam iz vozila,ušla u kuću da ga vidim i pronašla ga tu, kako ne diše – prisećala se ona tragičnog trenutka.

U kuću koju je delio s devojkom nije bio odvezen, jer se renovirala.

– Noć ranije smo pričali telefonom i rekao mi je kako baš teško diše, da je u bolovima, da lekovi koje pije uopšte ne deluju na njega. Ali je bio veoma uzbuđen što će videti oca, koji je leteo iz Kalifornije da ga poseti idućeg jutra. Do nedelje su mu pluća već bila u toliko lošem stanju da je jedva i govorio. Znam da je u jednom trenutku tražio „smoothie”, ali sve ga je bolelo. U nedelju uveče bolovi su već bili neizdrživi. Jedan njegov prijatelj, glumac Tod Bridžiz, pozvao me je oko pola jedan popodne i tražio da ga čuje, pa sam mu rekla da ne može da govori ali da ću da ga putim na spiker, kako bi ga čuo. Pozdravio ga je rekavši mu da ga voli i da se će se videti uskoro. Međutim, nisam sigurna da ga je uopšte čuo…

Naime, Tod je bio poslednja osoba s kojom je Dastin razgovarao, pored Taš i prijatelja s kojim ga je posećivala, Dena.

– U suštini, nismo sigurni da li je umro kod Džulsa kući ili još dok su ga prevozili tamo, na negu. Bilo je stvarno užasno. Znali smo da mu nije bilo lako i da je dobro što se to nije produžilo. Ali svi smo plakali kad se to desilo – nastavila je ona.

Dastin, inače, nije želeo spomenik ili sahranu uopšte, navode strani mediji. Hteo je da bude kremiran i to će biti obavljeno iduće nedelje, pa će ostaci biti podeljeni između Taš i njegovog oca.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike